четвер, 29 грудня 2011 р.

В Австралії крокодил відібрав у працівника зоопарку газонокосарку (+ ВІДЕО)




В Австралії крокодил на прізвисько Елвіс відняв у працівників природного парку газонокосарку, яка дратувала його своїм шумом, передає телерадіокорпорація ВВС.

Як повідомляється, п'ятиметрова рептилія виринула із водоймища, у якому мешкає, і вихопила з рук працівника газонокосарку, якою той підстригав галявину на березі.

"Гігантський крокодил потягнув апарат на дно басейну і більше години ревниво охороняв своє надбання", - розповів один із менеджерів парку Тім Фолкнер.

Невідомо, як би склалася доля ввіреного менеджеру інвентарю, якби не настав час годівлі Елвіса, під час якої його за допомогою порції кенгурового м'яса вдалося приманити до протилежного берега басейну. Скориставшись обідньою паузою, Фолкнер проник у лігво Елвіса і повернув викрадену газонокосарку.

"Елвіс завдав газонокосарці важких ушкоджень, але й сам втратив два зуби", - зазначив Фолкнер.

За словами працівників зоопарку, крокодил, вік якого оцінюється приблизно у 50 років, завжди вирізнявся дратівливим характером. Природоохоронне відомство було змушене відловити Елвіса після того, як він неодноразово нападав на рибальські човни у затоці Дарвіна.

Своє життя в неволі 50-річний крокодил почав з того, що з'їв двох самок крокодила, у водойму до яких його підселили. "У нього надлишок тестостерону, і він усе розглядає, як загрозу. Навіть потенційних партнерів", - пояснив Фолкнер.

Нагадаємо, що на початку осені на Філіппінах зловили крокодила, довжина тіла якого досягала 6,4 метра, вага - 1075 кілограмів. Місцеві чиновники планують зробити рептилію, що залякувала жителів містечка Бунаван протягом декількох місяців, зіркою екопарка.

Джерело - ua.korrespondent.net 




1 коментар: