понеділок, 9 січня 2012 р.

Харківські військові зігріваються за допомогою дров


 Вже десятий день без електрики залишаються навчальні корпуси Університету військово-повітряних сил, п'ять військкоматів, військова частина в Чугуєві, а у військовому містечку на Холодній горі, крім світла, відключили ще й газ . З цієї причини не працює котельня, військовим доводиться грітися за допомогою буржуйок, спалюючи в них дрова.

 В "Харківміськгазі" пояснили: з жовтня минулого року військові заборгували підприємству трохи менше 2 млн грн. Борг захисників Батьківщини перед компанією "Харківобленерго" ще більше - 4,6 млн грн.

 Чверть боргу рахується за університетом, розповіли нам на підприємстві. Перші об'єкти були відключені від електрики ще 26 грудня. "У разі несплати заборгованості 24 січня почнемо відключати і інші об'єкти Міністерства оборони", - повідомили в прес-службі "Харківобленерго".

 Харківські військові пояснюють - фінансування йде з Києва, і сподіваються, що в найближчі дні гроші все-таки перерахують. "Зараз закривається старий фінансовий рік, починається новий, через це виникли проблеми, - розповів в.о. начальника квартирно-експлуатаційного відділу Харківського гарнізону Сергій Мандич. - Думаю, рух коштів по рахунках почнеться після 15 січня".

Немає коментарів:

Дописати коментар