середу, 11 січня 2012 р.

У Харкові збирають підписи за висунення Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру

 Збір підписів на підтримку ініціативи про висунення екс-прем'єр-міністра, лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко на здобуття Нобелівської премії миру проходить поруч з Качанівською жіночою колонією Харкова. 
Як повідомив сайт Харківської облорганізації ВО "Батьківщина", недалеко від колонії, де Ю.Тимошенко відбуває покарання, встановлені два партійні намети, в яких і проводиться збір підписів.

Як повідомив сайт Харківської міськради з посиланням на Департамент із взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони, ці агітаційні намети біля Качанівській колонії знесли за рішенням суду, оскільки вони були встановлені незаконно. У департаменті підкреслили, що сьогодні всупереч рішенню суду представники "Батьківщини" встановили два намети, де, за їхніми словами, збирали підписи харків'ян "за висунення Ю.Тимошенко на Нобелівську премію миру". При цьому в заявці, поданій до міськради для проведення пікету, представники "Батьківщини" не повідомили про збір підписів: в заявці йшлося тільки про намети "на підтримку Ю.Тимошенко". Крім того, заявка була подана в той час, коли акція вже мала початися, і з цього приводу Департамент діловодства міськради склав акт.

Як розповів "SQ" заступник голови харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Валерій Дудко, представники комунальних служб міста не тільки знесли намети, а й порвали листи з підписами за висунення Ю.Тимошенко на Нобелівську премію миру.

"У той час як комунальники рвали бланки з підписами і зносили намети, чого вони робити не мали права, оскільки не є судовими виконавцями, міліція не діяла. Тому ми будемо подавати скаргу прокурору Харкова на бездіяльність міліції", - підкреслив В.Дудко.

Він зазначив, що збір підписів буде вестися до кінця місяця.
Джерело -  sq.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар