середу, 1 лютого 2012 р.

ЗАЯВКИ ДО УЧАСТІ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ МІНІ-ПРОЕКТІВ ПРИЙМАТИМУТЬСЯ ДО 28 ЛЮТОГО


Віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, голова постійної комісії облради з питань бюджету Людмила Немикіна під час  Загальних зборів Асоціації, що відбулись у Чугуєві, поінформувала уповноважених представників – членів Асоціації відносно проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

Пріоритетними напрями конкурсу є поліпшення стану матеріально-технічної бази закладів і об'єктів охорони здоров’я, соціального захисту, культури, фізичної культури та спорту, освіти, транспорту, житлово-комунального господарства, а також зміцнення матеріальної бази творчих колективів, облаштування дитячих ігрових і спортивних майданчиків, ремонт пам'ятників, у тому числі місцевих визначних пам'яток, історичних будинків та споруд.

«Не реалізовуватимуться проекти, які мають на меті виплату матеріальної допомоги, благодійну підтримку або комерційну вигоду. Проекти повинні бути реалістичними, конкретними і соціально значимими. Ці фактори враховуватимуться при прийомі конкурсних заявок», - підкреслила Людмила Немикіна.

Станом на сьогоднішній день до участі у конкурсі з 5 районів подано 27 міні-проектів, з них 12 - підготовлено Харківським районом. Прийом заявок, згідно з затвердженим планом, триватиме до 28 лютого 2012 року.

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов звернувся до керівництва районів області з пропозицією сприяти активізації місцевих громад.

Конкурс запроваджений обласною радою з метою сприяння територіальним громадам сіл, селищ, міст Харківської області у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру й створення умов для підвищення активності громад.



Джерело - oblrada.kharkov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар