пʼятницю, 10 лютого 2012 р.

Релігійні організації Харківщини надають допомогу бездомним громадянам в період сильних морозів


Різні релігійні організації Харківської області проводять активну роботу з бездомними громадянами в період сильних морозів. У першу чергу мова йде про надання гарячого харчування, одягу, а також першої медичної допомоги.
Зокрема, за інформацією Харківської єпархії УПЦ, усі нужденні можуть отримати їжу, одяг і взуття раз на тиждень при Свято-Покровському чоловічому монастирі, Свято-Озерянському храмі та Свято-Борисо-Глібському жіночому монастирі. Також у всіх храмах єпархії постійно працюють пункти, де всі бажаючі можуть пожертвувати теплий одяг, який безкоштовно отримують нужденні люди.

Така ж робота проводиться в ряді католицьких храмів Харкова та області (храм Успіння Пріснодіви Марії Харківсько-Запорізької Дієцезії РКЦ і релігійна громада Святого Вікентія де Поль), де надають необхідну допомогу як дорослим, так і дітям.

Крім цього допомогу нужденним надають релігійні громади «Харківська християнська церква», «Євангельська життя», «Посольство благословенного Царства Божого для всіх народів світу: Стіна», «Слово життя» і Церква Ісуса Христа Святих останніх днів.



Джерело - kharkivoda.gov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар