вівторок, 7 лютого 2012 р.

Слов'янськ: громадські активісти борються зі збутом самогону, наркотиків та гральними автоматами


Нещодавно журналістів Слов'янська запросили на прес-конференцію з оголошеною темою - "Боротьба з корупцією".

Її організували і провели голова громадської організації "Новий Слов'янськ" Олексій Пивовар, голова Слов'янської міської організації партії " Зелені" Володимир Панибратченко, представник комітету з боротьби з корупцією і засновник благодійного фонду свого імені Святослав Ципін та голова Донецької обласної організації "Стража – Укрепленный город" Олександр Грицаєнко.


Своєрідний звіт про свою діяльність розпочали з демонстрації відеозапису збуту самогону на розлив в кіоску поряд з технікумом залізничного транспорту. За словами цивільних активістів, той, людина, яка збувала самогон зізналася їм, що торгову точку " кришує" дільничний, якому він нібито щомісячно платить певну суму, і нібито цей факт їм вдалося зафіксувати на плівку. Назвали вони і іншу точку збуту самогону з нібито " кришуванням" міліції - по вул.Мержанова в мікрорайоні старосодового заводу.


Потім на екрані стали мелькати кадри відеозапису, зроблені, за словами активістів, у відеосалонах міста, де процвітає незаконний ігровий бізнес. У одному з епізодів мелькають люди в міліційній формі, нібито викликані на місце, але вони не робили жодних активних дій. Цивільні активісти запевняють, що зафіксували на аудіозаписі визнання власника ігорного закладу, який зізнається, що платить міліції по 150 грн за кожен ігровий автомат щомісячно.


"У нас є інформація по усіх мікрорайонах міста, де ведеться збут самогону, наркотиків, працюють ігрові автомати", - завіряють активісти.

Джерело - visti.dn.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар