суботу, 11 лютого 2012 р.

Харківська облдержадміністрація повідомляє...


Харківська обласна державна адміністрація через свій офіційний сайт, повідомляє: станом на 10 лютого на території Лозівського району створено 25 стаціонарних пунктів обігріву, з яких 2 працюють цілодобово: Краснопавлівське відділення територіального центру та територіальний центр с. Світловщина.

Станом на 10 лютого на території Лозівського району створено 25 стаціонарних пунктів обігріву, з яких 2 працюють цілодобово: Краснопавлівське відділення територіального центру та територіальний центр с. Світловщина.
За інформацією начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій Лозівської РДА Віктора Безверхнього, за весь період роботи пунктів обігріву до них звернулися 103 громадянина. В стаціонарному відділенні КЗОЗ «Лозівська ЦРЛ» розміщено 4 особи, які потребують притулку на період великих морозів. Осіб померлих від переохолодження, в районі немає.
Соціальними працівниками, депутатами сільських, селищних рад здійснюється щоденне обстеження 486 малозабезпечених та багатодітних сімей, самотніх громадян похилого віку. Особлива увага приділяється 780 громадянам, що обслуговуються на дому соціальними працівниками територіального центру соціального обслуговування Лозівської РДА.

У зв’язку з пониженням температури навколишнього середовища, розпорядженням голови райдержадміністрації до 12 лютого 2012 року, призупинено навчально-виховний процес в навчальних закладах району.
Станом на 10 лютого проїзд автотранспорту по всіх дорогах загального користування в Лозівському районі забезпечено. Всі системи тепло-, газо-, електро-, водопостачання та водовідведення населених пунктів району працюють у штатному режимі.

Немає коментарів:

Дописати коментар