неділю, 26 лютого 2012 р.

На Харківщині Ізюмський райвідділ освіти закуповує газ по завищених цінах, - "Батьківщина"


Ціна на газ, який закупив Ізюмський райвідділ освіти Харківської області, значно вища ніж та, за якою купують усі інші споживачі.

Про це заявила депутат Ізюмської райради (фракція «Батьківщина»), екс-голова Ізюмської райдержадміністрації Любов Шамрай, повідомили JeyNews у прес-службі партії «Батьківщина».

Вона підкреслила, що завжди була градація ціни на газ: найнижча ціна для населення, потім – бюджетні організації, трошки вище – підприємства теплокомуненерго, а потім промисловість, яка платила зазвичай більшу ціну, ніж інші споживачі.

«В цьому році, коли на сесії Ізюмської районної ради 16 лютого почали приймати бюджет, я звернула увагу голови адміністрації, як головного розпорядника, що, згідно проведеного тендеру, Ізюмський райвідділ освіти закупив газу більше ніж 0,5 млн. куб. м за ціною 702 долл. США за тисячу куб. м, тоді, як державний бюджет України задекларував ціну в першому кварталі 416 долл. США за 1000 куб. м.

Я перевірила на сайтах, вони заплатили за транспортування додатково ще 60 долл. США на тисячу куб. м

Тобто сумарно тисяча куб. м газу для Ізюмських шкіл обходяться в суму 762 долл. США, або 6149 грн. за тисячу куб. м.», - зазначила Любов Шамрай.



Джерело - jeynews.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар