пʼятницю, 9 березня 2012 р.

Громадськість спонукає партії відмовитися від закритих списків



Політичні партії України повинні вести відкритий діалог з громадою під час формування виборчих списків та висунення кандидатів у народні депутати.
Про це заявили представники різних громадських організацій в Києві 6 березня під час круглого столу «Відкритий процес висунення кандидатів в народні депутати. Погляд громадськості».

У заході взяли участь представники більш ніж 10 громадських організацій, політики та політичні експерти. Голова Української Всесвітньої Координаційної Ради Михайло Ратушний також закликав політичні партії включати до своїх списків тих українців, які працюють за кордоном та приділяти увагу проблемам трудових мігрантів.

«Правила гри треба міняти, не можна допускати до влади ті самі обличчя, людей, які не виконують обіцянки, не можуть самі приймати рішення і навіть самостійно голосувати. Схоже, політики просто бояться відповідальності, тому так мало представників від партій зголосилося на наш захід. Тому ми прийняли рішення відправити наші вимоги керівникам кожної політичної партії, аби організувати з ними відкритий діалог перед виборами. Ми сформували робочу групу, яка доопрацює і направить політикам рішення сьогоднішнього заходу», - підкреслив журналіст УІС Сергій Пархоменко.

Посилання –dniprograd.org

Немає коментарів:

Дописати коментар