середа, 21 березня 2012 р.

У Краматорську затримано високопоставленого міліціонера


У Краматорську за підозрою в отриманні хабаря затримано керівника слідчого відділу міліції. Цю підтвердили в Службі безпеки України.
"Затримання робили співробітники обласного управління СБУ і прокуратури, тому до них треба звертатися за усіма коментарями", - сказали в міському відділі СБУ.

Співробітник прес-підрозділу Донецького обласного управління СБУ Олександр Балабанцев сказав, що затримання робилося учора, 19 березня, тому більше ніяких коментарів до кінця тижня від СБУ пресу не дочекається.

Не коментують затримання міліційного чиновника ні в міськвідділі міліції, ні в міській прокуратурі. Але з неофіційних джерел вдалося дізнатися, що начальника слідчого відділу затримали за хабар в 10 тисяч гривен прямо на робочому місці. Таку суму міліціонер вимагав від краматорчанина за закриття кримінальної справи по спричиненню тяжких тілесних ушкоджень.

За останній час це вже третій випадок, коли в Краматорську затримують міліціонерів. Так, 1 лютого були заарештовані заступник начальника відділення і старший оперуповноважений кримінального розшуку 1-го відділення міліції. СБУ запідозрила їх в зловживанні службовим станом і заволодінні чужим майном шахрайським шляхом.

Минулого року в Краматорську було затримано двоє співробітників міліції за те, що обманним шляхом вимагали від жінки хабар в 6 тис. грн за непритягнення до кримінальної відповідальності.




Джерело - donbass.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар