четвер, 29 березня 2012 р.

У Лозовій депутати дозволили приватизувати ще дві комунальні будівлі


Одна знаходиться по вулиці Червоногвардійській, інша — у центрі міста. Її викупить компанія, що належить родині мера.

Розгляд питання про доповнення переліку приватизації на сесії Лозівської міськради 23 березня почався із заяви міського голови Сергія Степанова. Він послався на законні та морально-етичні норми і відмовився голосувати. Причиною стала будівля по вул.Володарського, 18 площею майже у 200 квадратних метрів: її купує компанія, що належить родині мера.

Утриматися під час голосування запропонував своїм однофракційникам лідер регіоналів у міськраді, депутат Андрій Шевченко. За його словами, питання приватизації занадто неоднозначне, щоб його можна було просто виносити на сесію. Передувати цьому має обговорення у фракціях, а регіоналам його не запропонували, сказав депутат.

Секретар міськради Тетяна Запорожець на це відповіла: матеріали сесії народні обранці отримали за тиждень до засідання. Час провести внутрішньофракційні обговорення був. Крім того, усе робиться законно, зауважила секретар.

Принципово проти питання про приватизацію виступили члени фракції “Батьківщина”. Їх не влаштувало, що запропоновані будівлі йшли під викуп, а не на аукціон.

Однак більшість підтримала приватизацію запропонованих об'єктів шляхом викупу. Проти проголосували батьківщинівці та два регіонали, Андрій Шевченко утримався, мер не голосував. 38 голосів з 50-ти “за” - питання прийнято. Перелік лозівських комунальних об'єктів, які можна приватизувати у 2012 році, тепер збільшився до 7 пунктів.



Джерело - sigmatv.net.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар