неділю, 3 червня 2012 р.

Ремонт лозівського будинку побуту “Лотос” викликав суперечку у міськраді ВІДЕО


Батьківщинівці запропонували пустити гроші на більш нагальні потреби, регіонали заперечили: “Лотос” — це важливо.


Ті майже 100 тисяч гривень, через які зчинилася суперечка, ЖУК отримав від здачі в оренду комунальних будівель. За словами директор ЖУКа Сергія Єршова, є плани віддати в оренду весь “Лотос”. Орендарі готові зробити внутрішній ремонт за умови, що комунальники зроблять зовнішній.

Батьківщинівці запропонували знайти грошам більш раціональне використання: ремонт житла або доріг. А “Лотос” виставити на аукціон і продати, щоб його і всередині, і зовні ремонтував наступний власник.

Депутати з Партії регіонів вступилися за фінансування робіт по “Лотосу”. За словами народної обраниці Світлани Кальченко, ремонт, який спільно проводитимуть орендарі та балансоутримувач — ЖУК, — зупинить безлад, який там відбувається.

Але голова фракції “Батьківщини” Сергій Коба звинуватив опонентів, що ті громадськими грошима вирішують свої політичні цілі — у “Лотосі” начебто розміщуватиметься їхній штаб. Крім того, батьківщинівці підозрюють, що будівлю після ремонту приватизують. Коба запропонував не голосувати за гроші на “Лотос”.

Депутат від регіонів Валерій Рохман зауважив, що батьківщинівці намагаються забалакати проблему. А вона полягає у тому, що на одній з центральних вулиць міста знаходиться розвалена комунальна будівля. Привести її у нормальний вигляд зацікавлено керівництво міста.

Під час голосування комуністи утрималися, батьківщинівці залишилися проти, а більшість підняла мандати за спрямування коштів ЖУКа на ремонт фасаду “Лотоса”. Їхніх голосів вистачило для прийняття рішення.


Джерело - sigmatv.net.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар