середу, 27 червня 2012 р.

Область висунула претензії Лозовій щодо підготовки виборчих дільниць



Нарікання обласної влади стосуються опалення, освітлення, невиконаного поточного ремонту у приміщеннях, де розташовані виборчі дільниці. Також на вході до будівель відсутні пандуси. Є проблема з під'їздами і підходами до дільниць — відсутність освітлення і діряві дороги.

Про це доповів на комунальній нараді 18 червня начальник оргвідділу міськвиконкому Анатолій Юсковець. За його словами, вирішення цих проблем лягає на плечі керівників навчальних закладів і комунальних будівель, де розташовані виборчі дільниці. Однак самі вони з цим не впораються через брак коштів.

Представники місцевої влади мають намір звертатися за допомогою до комунальних і промислових підприємств для того, щоб виконати повну підготовку дільниць до виборів.

Всього у Лозовій працюватимуть 39 виборчих дільниць. 1 вересня вони будуть готові повністю, сказав керуючий справами виконавчого комітету Лозівської міськради Юрій Кушнір. За його словами, саме такий термін для себе визначили представники міської влади, попри те, що обласні керівники вказували іншу дату — на місяць раніше.


Посилання - ТРК "Сігма"

Немає коментарів:

Дописати коментар