пʼятницю, 26 жовтня 2012 р.

"Всесвіт електроніки" та "Телеком Україна" - нові соцпартнери міста



Договори соціального партнерства між Лозівською міською радою та бізнесом, який діє на території нашого міста почали укладатися з липня 2011 року. За цей час до них долучилося 5 підприємств, які надають значну благодійну допомогу. 26 жовтня 2012 року договір був підписаний компаніями «Всесвіт електроніки» (керівник – Олег Золотухін) та «Телеком. Україна» (керівник – Михайло Лисяк).

Церемонія підписання договору відбулася в кабінеті Лозівського міського голови Сергія Степанова. В своєму виступі він зазначив, що жоден попередній договір не носить формального порядку, всі вони мають значні позитивні наслідки для розвитку нашої громади. Крім того, він висловив впевненість, що «Всесвіт електроніки» та «Телеком. Україна» не стануть виключенням, адже вони давно відомі, як соціально –відповідальні компанії.

Незважаючи на те, що вищезазначені підприємства давно надають благодійну допомогу в різних напрямках життєдіяльності міста, їх керівники високо оцінили значення даної угоди. На їх думку, активна співпраця з міською радою забезпечить спрямування благодійних коштів на найбільш важливі потреби громади, що забезпечить якісне вирішення нагальних проблем та розвиток в тій чи іншій сферах. Так за словами Олега Золотухіна, раніше допомога сприймалася більш вузько, з укладанням же договору її межі значно розширяться.

Наприкінці зустрічі Сергій Степанов повідомив, що склад учасників соціального партнерства і надалі поповнюватиметься.

Максим Інкін

Немає коментарів:

Дописати коментар