понеділок, 5 листопада 2012 р.

У Лозовій ображений хлопець ледь не вбив місцевого мешканця



В кінці жовтня в чергову частину Лозівського МВ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що в приймальне відділення доставлений 26-річний житель Лозової з вогнепальним пораненням. У лікарню приїхали оперативники карного розшуку і встановили, що в цей день в місті Лозова близько 11.00 хлопця поранив невідомий чоловік.

"Були встановлені свідки події, які розповіли, що чоловік, який відкрив стрілянину, керував автомобілем, зеленого кольору. Незабаром завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам вдалося вийти на підозрюваного, водія автомобіля «Шкода Октавія», і затримати його у міському парку «Перемога». Ним виявився 24-річний житель села Царедарівка, який обгрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину. Слідчо-оперативна група провела ретельний огляд автомобіля, з якого були вилучені спецзасіб «Форт-14р» і нарізний мисливський карабін «Сайга МК-03», на які він надав працівникам міліції посвідчення на право носіння, зберігання і використання зброї ", - повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Харківській області.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні між підозрюваним і потерпілим виник конфлікт біля одного з міських кафе - водії не змогли роз'їхатися, тому що один з них не пропустив іншого. На наступний день ображений хлопець вирішив з'ясувати стосунки. Він знайшов номер телефону свого кривдника і призначив час і місце зустрічі. Але мирного розмови не вийшло, так як в хід відразу пішло зброю.

Чоловік отримав проникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини без пошкодження внутрішніх органів.

Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. За даним фактом проводиться ряд слідчих дій та експертизи.

Джерело - АТН

Немає коментарів:

Дописати коментар