суботу, 24 серпня 2013 р.

Лозівські опозиціонери провели заходи, приурочені Дню Незалежності України





24 серпня 2013 року в Лозовій відбулися масові заходи, приурочені Дню Незалежності України. Їх організаторами виступили місцеві партійні організації ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та міськрайонна громадська організація «Центр громадських ініціатив «Народна дія».

Акція розпочалася концертом відомого лозівського рок-гурту «Дядя Діма». Якісна, енергійна музика привернула до себе увагу, як учасників акції так і звичайних перехожих (багато з яких вирішили на годину відкласти свої справи щоб насолодитися творчістю гурту). 
      По завершенню концерту відбувся мітинг. За традицією він розпочався загальним співом гімну України.


    Зі вступним словом до присутніх звернувся депутат лозівської міської ради від ВО «Батьківщина» Ігор Коломак.  Він зазначив, що незалежність держави неможлива без незалежності кожної окремої людини.
    Голова ЦГІ «Народна дія» Максим Інкін висловив впевненість, що суверенітет України – це фундамент майбутнього держави, а ось те, якої якості будуть її стіни залежить від влади, яку ми обираємо, від того, як ми її контролюємо, тобто – від нас самих.
    Голова лозівської міської партійної організації ВО «Свобода» Роман Авраменко в своєму виступі приділив увагу історії національно-визвольних змагань українського народу.
    Голова вільної профспілки працівників Південної залізниці ДП «Укрспецвагон» Андрій Твердохліб закликав учасників акції приєднуватися до політичних партій, громадських організацій та професійних спілок для ефективного відстоювання своїх прав і свобод.

    Захід продовжився урочистою ходою до Хреста пам’яті Героям України, де від організаторів акції та від її учасників були покладені живі квіти. 



    Далі на присутніх чекала розважальна програма: цікаві конкурси з різноманітними призами та смачний козацький куліш.

Немає коментарів:

Дописати коментар