вівторок, 9 вересня 2014 р.

Розпочалася підготовка до проведення референдуму щодо вступу України до НАТО





8 вересня розпочинає роботу по збору підписів за проведення референдуму ініціативна група з 500 осіб.



Це рішення та склад групи затвердили на зборах громадян, які відбулися 5 вересня у Києві на подвірї офісу партії «ВО Батьківщина». Збори були першим кроком до проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. Відповідно до вимог законодавства учасники зборів проголосували за доцільність проведення такого референдуму.

Також було затверджено формулювання питання, яке пропонується винести на всеукраїнський референдум. Воно звучатиме таким чином: "Чи підтримуєте Ви приєднання України до Організації Північноатлантичного Договору (НАТО) як системи колективної безпеки?".

«Ми розпочинаємо процес приєднання України до НАТО, тому що НАТО сьогодні — це не війна, як нас вчила багато десятиліть радянська пропаганда. НАТО — це, в першу чергу, мир, тому що багато держав, які об’єдналися разом для того, щоб захиститися від будь-яких військових зазіхань, сьогодні на порядки сильніші від будь-яких самотніх агресорів» - зазначила лідерка партії «ВО Батьківщина» Юлія Тимошенко.


P.S. Серед учасників зборів був голова Лозівської районної організації політичної партії «ВО «Батьківщина» Максим Інкін.

Немає коментарів:

Дописати коментар