понеділок, 7 серпня 2017 р.

Лозівщина отримала додатково майже 5 млн. гривень на соціально-економічний розвиток


7 серпня 2017 року відбулася сесія Лозівської районної ради на якій було прийнято субвенції з районного бюджету за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на загальну суму майже 5 млн. грн.

Гроші підуть на реконструкцію системи водопостачання смт Орілька, на ремонт приміщення глядацької зали та сцени Катеринівського Будинку Культури, реконструкцію системи газопостачання шкільного закладу та багатоквартирних житлових будинків с. Єлизаветівка.

Наталія Пеншина
Коментує Наталія Пеншина, депутат Лозівської районної ради (фракція «ВО «Батьківщина», с. Єлизаветівка:  

Реконструкція газопостачання в селі – дуже важливе питання. Порушувала його не один раз протягом останнього  року. Справа в тому, що в Єлизаветівці залишилось мало користувачів системи централізованого опалення, що в свою чергу підвищує плату за нього. Єдиний вихід – допомогти людям перейти на індивідуальне опалення. Саме на це і буде витрачена частина отриманих коштів. Інша частина піде на реконструкцію системи газопостачання шкільного закладу. Крім того, депутати Лозівської районної ради виділили 116,616 грн. які не вистачали для здійснення цих робіт. Таким чином загальна сума робіт складатиме більше 3,6 млн. грн. Дякую усім причетним за прийняття цього рішення! 

Текст - Компас інформаційний

Немає коментарів:

Дописати коментар