середу, 21 грудня 2011 р.

Пацієнти панютинського інтернату слухали музику і демонстрували таланти

Музичний подарунок від Лозівського муніципального оркестру на Святого Миколая отримали мешканці Панютинського психо-неврологічного інтернату. Тут музиканти грають вперше. У програмі чимало музичних творів - вальси, пісні з кінострічок та мультфільмів. Останнім публіка раділа найбільше.


У психо-неврологічному раді будь-якій творчості, бо і самі мають що показати.

Прикрашена актова зала – це робота Сашка Семенова. На кожне свято він підбирає окрему тематику. А ще чоловік непогано в’яже шкарпетки та светри.

Улюблена справа Жені Боярки - співи. Він виступає на кожному святі.

Івану Злобіну до вподоби спорт. Він постійно бере учать у змаганнях з легкої атлетики, їздив навіть до Польщі. А ще Іван вправно вишиває, зокрема, ікони.

Альтанка у дворі психо-неврологічного - також справа рук інтернатівців. Її хлопці зробили ще влітку для того, аби обідати на свіжому повітрі. Розповідають, що на роботу пішов тиждень.

І це не всі вміння мешканців Панютинського інтернату. Окрім цього, вони ще в’яжуть гачком, роблять килимки з ганчір’я, малюють. Культорганізатор Марія Папіна каже, що заняття творчістю допомагають зняти стрес та напруження.

До Нового року програма буде ще більш насичена, обіцяють в інтернаті. Тут готують нові цікаві пісні, сценки, вірші і танці.
Джерело (текст та відео) - ТРК "Сігма"
Автор - Дар’я Олійник

2 коментарі: