суботу, 31 грудня 2011 р.

Українці вважають вирок Тимошенко - жорстким


До винесення вироку екс-прем'єру Юлії Тимошенко більшість українців вважало, що їй дадуть або умовний термін, або обмежаться короткостроковим покаранням.

Тому, на думку експерта, зараз люди вважають, що 7 років ув'язнення - досить жорсткий вирок для екс-прем'єра.

"Під час судового процесу ніяких змін в рейтингах Тимошенко не відбувалося. Партія регіонів стабільно перевищувала рейтинг БЮТ на 3-4% за даними різних соціальних досліджень. Після суду рейтинг партії Тимошенко випереджає Партію регіонів на 1,5-2%", - повідомив Копатько.

За його словами, однією з причин зростання довіри до опозиційних сил - інформаційна кампанія навколо Тимошенко, до якої активно підключився і Захід. Неоднозначно коментувала судовий процес над екс-прем'єром і Росія. Тобто інформаційне поле працювало на Тимошенко.

"У той же час люди не готові виходити на акції на підтримку Тимошенко. Такий варіант розглядають тільки 12% українців. Пікети могли бути як мінімум в 10 містах України, починаючи з Вінниці, Хмельницької області, закінчуючи західними містами. Але на вулиці вийшла порівняно невелика кількість людей тільки в Києві", - повідомив соціолог.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар