середу, 28 грудня 2011 р.

Лозова: до “блакитної” поліклініки підуть усі.

Щоб остаточно вирішити питання з поліклініками, керівники міста Лозова та Лозівського району провели переговори. Приводом стала акція протесту,  на якій мешканці центру вимагали не переводити їх з районної до міської поліклініки.Проте основне рішення так і залишилось незмінним.
Люди сподівалися, що їхній протест може щось змінити. Мешканці центру Лозової прийшли до міського голови і вимагали, щоб у ситуації з поліклініками він все повернув, як було. Сергій Степанов пішов на часткову поступку: він пообіцяв провести переговори з районним керівництвом, аби у райполіклініці залишились люди, які живуть поруч. Обіцяна зустріч відбулася за три дні. Вона тривала годину.

Проте основне рішення так і залишилось незмінним. Як зазначив мер Сергій Степанов, не існує способу, яким можна було справедливо поділити населення і вирішити, кому залишатися, а кого переводити. Тому до “блакитної” поліклініки підуть усі.

Після переговорів керівники міста і району продемонстрували взаємне розуміння і підтримку, водночас кожен залишився при своїх переконаннях.

Партнерську допомогу район надаватиме вже під час переїзду. Для перевезення медичної документації з районної до міської поліклініки він виділить дві додаткові машини. Передача карток пацієнтів відбудеться 31 грудня о 18 годині.

Джерело - ТРК "Сигма"
Автор - Валерія Гецко

1 коментар:

  1. А я писав:...щось не віриться, що з районною владою домовляться.

    ВідповістиВидалити