понеділок, 30 січня 2012 р.

Лозова: бажання випити виявилося більше здорового глузду


Увечері 23 січня в Лозовій на порозі місцевого кафе з'явилася "специфічна" клієнтка і, бажаючи скористатися відпрацьованою схемою (за свої посиденьки за чаркою вона могла і не заплатити, а так - би мовити, узяти випивку у борг), зробила замовлення. Офіціантка, якій це вже набридло, відмовила.
Недовго роздумуючи, відвідувачка схопила із столу салфетницю і шпурнула її в офіціантку. Скориставшись моментом, поки робітниця піднімала з підлоги "знаряддя замаху", жінка забігла за барну стійку, схопила пляшку вина і швидко вибігла на вулицю.

Про подію персонал кафе повідомив до Лозовського МО ГУМВД України в Харківській області. Співробітники міліції негайно виїхали на місце події і досить швидко встановили місцезнаходження жінки. Втім, вино вона вже встигла випити.

Нині вирішується питання про порушення відносно неї кримінальної справи по ч. 1 ст. 186(грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на термін від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі строком до чотирьох років.

Немає коментарів:

Дописати коментар