понеділок, 30 січня 2012 р.

Красноград :«Водоканал» зменшив вартість послуг для населення



Питання вартості послуг підприємства, зокрема і щодо встановлення та заміни приладів обліку, минулого року часто порушувалося мешканцями району на шпальтах місцевих ЗМІ. 

Про це красноградці говорили й під час громадських слухань із приводу узгодження тарифів на водопостачання та водовідведення. Зваживши численні звернення споживачів і врахувавши рекомендації районної влади, у «Водоканалі» віднайшли можливості для зменшення вартості послуг — у деяких випадках майже вдвічі.

За словами директора підприємства Віктора Соболевського, цього вдалося досягти за рахунок економії паливно-мастильних матеріалів, які використовуються для заправки автомобіля, що працює на виїзді.

— Якщо раніше, — пояснив він, — для встановлення та заміни лічильників у помешканнях городян бригада виїздила на ГАЗ-53, то зараз для цих потреб використовується «Москвич» ІЖ-2715, який на 100 км витрачає майже на 20 літрів бензину менше.

Нині щосереди бригада у складі слюсаря Сергія Мерзлякова та водія Олександра Семеніхіна поспішають до осель красноградців, аби обладнати систему водопостачання споживачів приладами обліку. На підприємство чоловіки прийшли понад рік тому, і за цей час не лише набули професіоналізму, а й пройнялися проблемами і турботами колективу.

— Мені працювати завжди в радість, — говорить С. Мерзляков. — Адже приємно допомагати людям. Тим паче, що без води ніхто з нас обійтися не може. Вона — найголовніший продукт для життя.



Джерело - 

Немає коментарів:

Дописати коментар