понеділок, 30 січня 2012 р.

Зустріч трьох міст у День Соборності України в Близнюках (+ ВІДЕО)


22 січня вся Україна святкувала День Соборності. Цього дня на чолі з головою райдержадміністрації Л.Шулець керівники установ та організацій селища покладали квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.
Символічно, що саме в День Злуки на головній площі Близнюків зібралися представники з різних куточків нашої держави, щоб саме на нашій землі вдихнути морозне повітря єднання та свободи. Адже саме цього дня у Близнюках вже вшосте проходив Всеукраїнський джип-фестиваль «Рейд трьох міст».

У кожного свої захоплення: одним хочеться холодним зимовим днем посидіти з книгою біля теплої батареї, а іншим - подавай екстрим, та такий карколомний, щоб дух забивало та враження залишалися на цілий рік. Саме такі ескстремали, любителі автомобільного драйву зібралися в Близнюках і цього
річ. Щороку кількість учасників-областей в «Рейді трьох міст» (нагадуємо, що поблизу с.Валер’янівка знаходиться рівновіддалена від Харкова, Донецька та Дніпропетровська точка, саме до якої і з’їжджаються любителі зимової екстремальної їзди) збільшується. Тож близнюківцям було на що подивитися та зробити фото на пам’ять біля диковинних всюдихідників, бо старанно прикрашені авто були ще й технічно оснащені саме для водіння в екстремальних умовах.

Близнюківщина, як заведено, зустріла гостей хлібом-сіллю та непідробною цікавістю, яку спинити не могли ні погодні умови, ні темний час доби (в суботу). Тож, слова вітань та побажань зігрівали душі учасників, які вперше в цьому році започаткували вручення Кубку Східної України в рамках фестивалю.

Недільний ранок розпочався для «джиперів» зі знаменної дати, вони теж взяли участь у вшануванні Дня Соборності, після чого кавалькада автомобілів вирушила до місця призначення. Приїхавши до рівновіддаленої точки та зробивши вже традиційне загальне фото, автомобілістів чекали позашляховий квест, розваги та конкурс кашоварів.
Тільки о 18 годині прийшли на зустріч з головою райдержадміністрації організатори цього фестивалю, щоб висловити слова вдячності за гостинність та поділитися враженнями від цьогорічного проходження змагань.

Ще одна зустріч учасників «Рейду трьох міст» позаду, але спогади про чудові два зимові дні, проведені на Близнюкківщині в обстановці невимушеного спілкування, неперевершеної радості та шаленого драйву вже через рік покличуть ще більше автолюбителів-екстремалів в наші краї.


Посилання - novezhitya.com.ua



Немає коментарів:

Дописати коментар