понеділок, 30 січня 2012 р.

У Слов’янську відкрився перший на Донеччині трансформаторний завод


У місті Слов’янськ Донецької області відкрився ТОВ «Слов’янський завод високовольтного обладнання» (СЗВО).


Нове підприємство розпочало випуск вимірювальних трансформаторів струму і напруги. Продукція заводу орієнтована на ринки України та країн СНД. СЗВО став першим трансформаторним заводом на Донеччині. Керівництво заводу має намір будувати роботу на принципах соціальної відповідальності бізнесу.
«По-перше, для Слов’янська створення нових робочих місць є ключовим питанням, адже в місті проживає велика кількість високопрофесійних людей, які раніше були зайняті в енергетичній та керамічної промисловості. По-друге, завод буде брати активну участь у соціальному житті міста, його добробуті і активності громадян. Ми вже почали випуск високотехнологічної продукції, яка користується попитом на вітчизняному ринку та ринках ближнього зарубіжжя. На сьогодні займаємося проектом виробництва нових видів продукції, таких, як елегазових вимірювальних трансформаторів струму високої напруги», – повідомив глава правління СЗВО Валентин Рибачук.

За його словами, сьогодні завод – це перспективне підприємство, яке стрімко і динамічно розвивається. З метою підвищення якості своєї продукції ТОВ «СЗВО» постійно працює над її вдосконаленням, підтверджуючи таким чином марку надійного і стабільного партнера.

«Наше підприємство сертифіковане на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO – 9001 «Система управління якістю», реєстраційний номер UA 2.038.06294-11. Продукція ТОВ «СЗВО» має сертифікат відповідності, виданий Державною системою сертифікації УкрСЕПРО», – зазначив Валентин Рибачук.

Джерело - newsua.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар