пʼятницю, 24 лютого 2012 р.

Вже більше 2 тисяч міліціонерів Донецька вивчили англійську до Євро-2012



Відбулося VII засідання Регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку під головуванням заступника губернатора - керівника апарату Донецької облдержадміністрації Вадима Фоміна. Одним з питань, що обговорювалося на засіданні, була мовна підготовка до Євро - 2012 співробітників міліції, МНС та охорони здоров'я.
В рамках підготовки до ЄВРО-2012, з листопада 2010 року на базі провідних ВНЗ області ведеться безкоштовне навчання англійській мові співробітників міліції. Курси вже пройшли 2320 фахівців. Робота в цьому напрямку триває. В цілому, до початку Євро-2012 курси з вивчення англійської мови пройдуть близько 3050 співробітників органів внутрішніх справ.



Крім курсів, співробітникам міліції надається можливість вивчати іноземну мову самостійно. Так, на сайті Управління кадрового забезпечення ГУМВС області в липні 2011 року розміщено звуковий курс «Навчальна програма з вивчення англійської мови» для самостійних занять працівників міліції».



Без відриву від роботи вивчають англійську мову й медичні працівники. У разі необхідності, це посприяє в наданні медичної допомоги під час ЄВРО-2012. Такий курс навчання вже пройшли медичні працівники ДОКТМО (Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об'єднання), обласної травматологічної лікарні, центральної міської клінічної лікарні, ЦМЛ № 3, ЦМЛ № 17. В ході Чемпіонату Європи планується залучити «медичних» волонтерів (студентів Донецького національного медичного університету) зі знанням англійської та французької мов.



Посилання – ngo.donetsk.ua





Немає коментарів:

Дописати коментар