понеділок, 13 лютого 2012 р.

У Павлограді чоловік робив " паленку" у себе в гаражі


Цього тижня співробітники податкової міліції Павлограду припинили діяльність підпільного цеху по виготовленню " фальсифікованих" лікеро-горілчаних виробів. 


Цех був розташований у гаражному приміщенні частки будинку. Алкоголь робили без яких-небудь дозвільних документів, в умовах повної антисанітарії на устаткуванні кустарного виробництва.

Організував підпільне виробництво 27-річний безробітний житель міста. Чоловік жив разом з батьками, які навіть не підозрювали, що твориться у їх дворі.

Виробнича лінія була здатна виготовляти більше 100 пляшок горілки на добу.

Інгредієнтами були водно-спиртова суміш, різноманітні ароматизатори і барвники. Використовувалися також і підробні акцизні марки.

Продавали алкоголь в місцях стихійної торгівлі і через дрібнооптові мережі Павлограду.

В ході обшуку з незаконного обігу вилучили готову продукцію, інгредієнти і устаткування для виготовлення сурогату на загальну суму майже 300 тис. грн

Експертиза підтвердила, що рідина в пляшках " палена", а її вживання небезпечне для здоров'я.

Порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого ст. 204 УК України. Санкція цієї статті - позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з вилученням і знищенням зроблених товарів і з конфіскацією устаткування для їх виготовлення.

Всього ж тільки за поточний рік управління податкової міліції ДПС в Дніпропетровській області вже призупинило діяльність 7-ми підпільних виробництв, з них 4 горілчані цехи, з незаконного обігу вилучено товарно матеріальних цінностей на 5 млн. грн


Джерело - 34.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар