пʼятницю, 17 лютого 2012 р.

"Металіст" - команда вищого класу" - тренер "Зальцбурга"



Головний тренер австрійського "Зальцбурга" Рікардо Моніс після поразки від "Металіста" зізнався, що такий розгром став для нього повною несподіванкою.
"Перше, що скажу, 0-4 - це величезний сюрприз для нас. Я знав, що "Металіст" - сильна команда, яка грає швидко і технічно. Ми грали з багатьма командами в єврокубках, але так, як з нами грав "Металіст" - це був просто вищий клас. Ми зіграли жахливо. Вже на стартових секундах отримали гол у свої ворота. Це зламало команду. У нас не вийшла гра, яку ми планували.

Ми розраховували хоч якось увійти в гру, але захист зіграв катастрофічно. Ми поміняли Дугласа, але це не допомогло. Пішли ще два голи. Нам не дали пенальті, я бачив, що він був. Може, це дозволило б нам повернутися в гру. Суперник дуже добре зіграв. Це команда вищого класу", - сказав Моніс, слова якого наводить офіційний сайт "Металіста".

Тренер також висловив співчуття, що на гру прийшло мало вболівальників. "Проти ПСЖ було стільки ж - мало. Нашій команді потрібно виправити дуже багато чого, хоча після такої гри це буде ще важче. Нам треба поставитися з повагою до тих, хто сьогодні був на матчі, і в майбутньому намагатися не повторювати цих помилок", - зазначив він.


Джерело - gazeta.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар