четвер, 2 лютого 2012 р.

На Лозівщині вибухнув газовий балон


У селищі Домаха Лозівського району вранці 1 лютого стався нещасний випадок: у прибудові приватного будинку вибухнув п’ятилітровий балон з побутовим газом. Внаслідок вибуху постраждали 40-річний чоловік та його 38-річна дружина. Також була пошкоджена сама прибудова.
 Про це повідомляє сайт Головного управління МВС України в Харківській області.  Коли на місце пригоди прибули рятувальники, представники газової служби та слідчо-оперативна група Лозівського МВ ГУМВС України в Харківській області, було встановлено, що близько о пів на шосту ранку хазяїн будинку прокинувся і тільки-но встиг ввімкнути світло, як в кімнаті спалахнув вогонь, а у прибудові відразу пролунав вибух. За попередньою версією, витік газу з балону стався вночі та газ розповсюдився по кімнатах будинку.
Як встановили правоохоронці, постраждалий користувався газовим балоном для розігріву свого автомобіля, оскільки з настанням морозів автомобіль погано заводився. Детальні обставини та остаточна причина вибуху встановлюються.
Постраждалих в стані опікового шоку доставлено до Лозівської ЦРЛ з опіками третього ступеня, в даний час вони знаходяться в реанімаційному відділенні в тяжкому стані.





Немає коментарів:

Дописати коментар