середу, 7 березня 2012 р.

На ремонт лозівських доріг у бюджеті міста передбачено 2 млн.грн.


Про це телекомпанії "Сігма" розповів заступник головного комунальника Лозової Олександр Залізінський на зустрічі з квартальними.

370 тис. грн виділили з місцевого бюджету на ремонт лозівських доріг. Це ледь не втричі менше, ніж минулоріч. Ще 1,4 млн. грн. дає держава. За усі ці кошти ремонтуватимуть покриття на вулицях Карла Лібкхнехта, Паризької Комуни, Жовтневій та Володарського. У приватному секторі полагодять дороги на вулицях Муранова, Ломоносова – це Сахалін, та на провулку Кооперативному – це Циганський. У цьому переліку немає жодної вулиці з авилівської сторони, скаржаться квартальні. Деякі покриття там не лагодились десятиліттями.

Голів квартальних комітетів такий розподіл не задовольняє. Вони обурюються, що покриттю внутрішньоквартальних доріг приділяють занадто мало уваги.

Заступник головного комунальника міста Олександр Залізінський говорить: щоб полагодити усі лозівські дороги, необхідно 29 млн. грн. «При надходженні цих коштів або якоїсь іншої частки, то відповідно до потреби вулиці будуть відремонтовані», - розповів Олександр Залізінський. Комунальник запевнив, що у місті є необхідна база, щоб зробити ремонти будь-якого обсягу.

Квартальних така інформації не втішає. Зітхають: коли ці мільйони дадуть? Людей трохи заспокоює міський голова Сергій Степанов. Він каже, що Лозова може отримати з області додаткові 5 млн. грн. Їх направлять на ремонт доріг у приватному секторі.

Які дороги ремонтуватимуть за ці гроші, буде зрозуміло, коли кошти прийдуть. Головне, щоб їх встигли освоїти, не нехтуючи якістю роботи. Минулого року через документальну тяганину дорожні роботи тривали до початку листопада. У цей час вже йшли дощі, а ночами брався мороз.

Джерело - ТРК "Сігма"

Немає коментарів:

Дописати коментар