пʼятницю, 23 березня 2012 р.

На військову частину у Харкові напали у пошуках зброї (+ ВІДЕО))


"Навмисне убивство" та "розбій" - за такими статтями порушена кримінальна справа проти людини, яка здійснила напад на військову частину в Харкові. Двоє братів, один із яких служив у російському спецназі, намагалися викрасти зброю. Під час нападу загинув 20-річний солдат-строковик, служити якому лишалося 2 тижні. Двоє військових - поранені. Одного із нападників вояки застрелили.
Військова частина радіотехнічних військ розташована посеред житлового району, навколо - багатоповерхівки. Однак, місцеві мешканці кажуть - нічого підозрілого не чули. Бабусі кажуть - чуємо, коли проходять паради, а надзвичайних подій не чули вночі.
На територію частини двоє чоловіків у масках та одностроях спецпризначенців потрапили через паркан. Озброїлися - обрізами мисливських гвинтівок. Проте, щоб не здіймати шуму, скористалися ножами. 19-річний караульний, якому до звільнення залишалося 2 тижні, від завданих ран помер на місці, однак устиг вибити обріз із рук нападників. Йому на допомогу кинулися начальник караулу та солдат - почалася стрілянина, під час якої одиного з нападників убили, іншого - затримали.
Затриманий - колишній російський спецпризначенець. До частини вдерся разом із молодшим братом, щоб викрасти зброю.
Під час затримання зловмисників двоє військових зазнали поранень. Зараз вони у шпиталі.
Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "умисне вбивство" - злочинцеві загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.


Джерело - expres.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар