суботу, 3 березня 2012 р.

Лозова буде місяць закрита для електричок


Харківські приміські електрички змінять розклад
У зв'язку з ремонтними роботами на станції Лозова, викликаними підготовкою до впровадження швидкісного пасажирського руху і електрифікацією ділянки Полтава - Красноград - Лозова, до 31 березня продовжена дія змін в русі приміських електричок.

Електропоїзд Харків-пас. - Лозова (відпр. 8.37) цього місяця слідуватиме тільки до станції Панютине (приб. 11.55), а зворотний електропоїзд Лозова - Харків- Пас. (приб. 17.42) вирушатиме із станції Панютино в 14.23. Електричка Харків-пас. - Лозова(
відпр. . 10.25) і зворотна Лозова - Харків-пас. (приб. 20.51) скасовані.

Електропоїзди Лозова - Дніпропетровськ(отпр. 12.35) і Лозова - Синельникове (відпр. 17.57) йтимуть із станції Панютино, де на них можна пересісти з електричок, що прибувають з Харкова, а електричка Лозова - Синельникове (відпр.. 20.39) відправиться із станції Самойлівка Придніпровської залізниці, розташованої у Близнюковскому районі на ділянці Лозова - Павлоград.



Джерело - 

1 коментар:

  1. Олександр Шульга7 березня 2012 р. о 20:17

    Велику справу робить наша держава під керівництвом мудрого В.Ф.Я., коли перетворює реконструкцію в руйнацію. 21 століття! А на ділянці Лозова-Павлоград лише одна-дві електрички на день, та й то у незручний час для робочого люду. Зрештою, аж до першої дня з Лозової нічим виїхати до сусіднього Павлограду. Пасажирський рух на Харків, Полтаву, Донецьк обмежено. Цікаво: у тій самій Португалії, де свого часу проводився Чемпіонат Європи з футболу, теж країною така хвиля горе-реконструкцій котилася? Чи може там про потреби пасажирів дбали?

    ВідповістиВидалити