вівторок, 31 липня 2012 р.

Лозівському району не вистачає 17 мільйонів гривень



За півроку до бюджету надійшло більше грошей, ніж планували, однак він залишається дефіцитним.
Протягом 6 місяців гроші району здебільшого йшли на зарплати бюджетникам та на розрахунки за енергоносії, зазначила начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Лукашенко. Для того, щоб освітяни та медики вчасно отримували зароблені гроші, району довелось брати позику у 29 мільйонів гривень. За нею залишилося виплатити ще більше 2 мільйонів.

Освітяни вже отримали червневі зарплати. Аби й надалі вчасно розраховуватися з людьми, платити за енергоносії та інші першочергові статті розходів, не вистачає 17 мільйонів гривень. Це навіть попри те, що район заробив більше грошей, ніж планував. Плюсом отримали майже 800 тисяч гривень.

Аби збільшити прибутки, обласний депутат Сергій Зеленський порадив керівникам району ретельніше слідкувати за використанням земель.

Народний обранець не розуміє, чому кардинально різняться ставки оренди для підприємців. І чому земля виділяється людям, які за нею погано доглядають. Через озвучені проблеми, переконаний Сергій Зеленський, районний бюджет з кожним роком не доотримує все більше грошей.

Джерело - ТРК "Сігма"

Немає коментарів:

Дописати коментар