пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

На Харківщині літня жінка жорстоко поплатилася за власну доброту


До чергової частини Барвінківського РВ ГУ МВСУ надійшла заява від пенсіонерки, мешканки міста Барвінкове, яка повідомила про зникнення її пенсії. На місце злочину одразу ж прибула слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, на днях потерпіла отримала пенсію, яку заховала за килим. Через деякий час пенсіонерка виявила їхню відсутність. У будинку, крім бабусі, мешкають її сини, співмешканка сина, онуки, а також 26-річна квартирантка, яку господиня приютила по своїй душевній доброті, оскільки дівчині не було де жити. Бабусі було відомо, що дівчина раніше вже здійснювала крадіжки мобільних телефонів у своїх знайомих і підозра одразу ж впала на неї.

Через годину марних пошуків грошей квартирантка повідомила бабусі, що їде в гості. Один з синів господині запропонував дівчині залишитися до приїзду працівників міліції, однак вона відмовилась, пояснила це тим, що спізнюється. Силою її тримати ніхто не міг, так як не було доказів її причетності до крадіжки, до того ж у процесі розмови з квартиранткою бабуся ще не втрачала надії, що гроші знайдуться.

Працівники міліції одразу приступили до розшуку дівчини і вже через декілька днів квартирантку-крадійку було знайдено в м. Полтава, де вона гостювала у своєї куми. Як пояснила підозрювана, гроші вона вже витратила на одяг та їжу.

Дівчину було притягнуто до кримінальної відповідальності згідно ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело - magnolia-tv.com

Немає коментарів:

Дописати коментар