неділю, 9 грудня 2012 р.

Facebook: Аваков не боїться повертатися в Україну, адже життя - це виклик

Новообраний народний депутат України Арсен Аваков, який наразі перебуває в Італії, на своїй сторінці у мережі Facebook розмістив відео інтерв'ю одному з телеканалів, де він говорить, що не боїться повертатися в Україну, бо для нього життя - це завжди виклик і ризик.
"Конституція України мовить, що за фактом обрання народний депутат користується недоторканністю. Проти нього не можна застосовувати переслідування і санкції. Я очікую, що конституція буде виконана у найближчі дні і силові структури припинять так званий пошук і всі санкції для затримання, які були до цього в Україні", - сказав Аваков.

На запитання, коли Аваков збирається повернутись в Україну, він відповів, що "найближчими днями".

"Коли саме побачимо, деякі справи ще є тут (в Італії – Ред.). Квиток ще не купив, але вже готуюсь купляти", - сказав Аваков.

Відповідаючи на питання, чи не боїться політик, що його арештують прямо в українському аеропорту, він відповів, що для нього життя – це завжди виклики і випробування.

"Не думаю, що влада грубо попиратиме цю ситуацію. Адже дії проти народного депутата – це гучний факт", - вважає політик.

Нагадаємо, що раніше оголошений в міжнародний розшук екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков повідомив українських журналістів, що повернеться в Україну, як тільки ЦВК опублікує офіційні результати парламентських виборів.

До цього Римський апеляційний суд своїм рішенням відмовив у екстрадиції в Україну Арсена Авакова, не угледівши доказів його провини в документах, переданих Генпрокуратурою України в Італію.

Арсен Аваков став народним депутатом 7-го скликання по виборчому списку Об'єдннаої опозиції. У списку він значився під номером 24.


Посилання - unn.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар