неділю, 23 грудня 2012 р.

Харків'яни рятують тварин від замерзання


Увечері 20 грудня в притулок для безпритульних тварин привезли замерзлого пса породи американський пітбультер'єр.

Як розповіли в КП «Центр поводження з тваринами», один молодий чоловік їхав окружною дорогою з Рогані та в районі тютюнової фабрики побачив пса, який біг уздовж траси. Через деякий час, повертаючись назад, молодий чоловік помітив, що собака лежить на узбіччі дороги. Він привіз його в притулок, де ветеринарам ледве вдалося відігріти тварину.

У притулку підозрюють, що господарі просто вивезли собаку подалі від житла і кинули. За статистикою, пітбулі і стаффорди є абсолютними лідерами серед собак, яких виганяють і від яких відмовляються, як в Україні, так і в європейських країнах. Співробітники міського притулку зазначили, що перш ніж завести собаку породи американський пітбультер'єр або стаффордширський тер'єр, необхідно реально оцінити свої сили і можливості щодо дресирування. Якщо такої впевненості немає, краще зупинити вибір на собаці іншої породи.

Співробітники центру просять харків'ян, які мають інформацію про господаря собаки, зображеного на фотографії, зателефонувати до КП «Центр поводження з тваринами» за тел. 775-33-10. Якщо ж собака загубився, господарі можуть його забрати.

Як повідомили на підприємстві, зараз у притулку чекають на свого господаря 100 собак і 50 кішок.

Джерело - city.kharkov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар