четвер, 18 вересня 2014 р.

Дослідник українського фольклору Крістіан Діммер знову в Лозовій



16 вересня 2014 року, в День міста, Лозову відвідав Крістіан Діммер. Це вже третій візит громадянина Німеччини в наше місто. 
          Перший раз він був в Лозовій, як учасник проекту «Євроавтобус – 2. Молодь молоді. Європейський союз Україні». Тоді 5 німців, 5 поляків, 5 українців на спеціальному автобусі відвідували населені пункти України, презентуючи різні молодіжні, євронтеграційні та культурологічні проекти. 

Крістіан – музикант. Пише докторську, тема якої пов’язана з українською музикою. Саме це і стало метою його другого та третього приїзду в Україну та в Лозову зокрема. 

На цей раз він взяв участь у святкових заходах до Дня міста. Не дивлячись на те, що цьогорічне святкування було досить скромним, у зв’язку з війною на сході країни, за словами Крістіана Діммера, він залишився задоволеним, адже розширив базу своїх наукових досліджень.

Наприкінці дня Крістіан зустрівся з членами Центру громадських ініціатив «Народна дія» та представниками німецької діаспори, які допомагають йому підчас перебування в нашому місті.




На фото: 
1. Крістіан в «Пункті прийому благодійної допомоги учасникам АТО»
2. Крістіан відвідує виставку народних виробів

Максим Інкін

Немає коментарів:

Дописати коментар