вівторок, 1 серпня 2017 р.

Восени в Лозовій відбудуться вибори


             В грудні 2017 року в м. Київ відбудеться черговий Зїзд німців України. Його делегатів будуть визначати на виборах. Про це повідомила голова Лозівського товариства німців України «Відергебурт» Алла Вольф.
         Лозова, разом з Харковом, стала центром округу, до складу якого, окрім самої Лозової та Лозівського району, входять – Близнюківський, Барвінківський, Сахновщинський, Кегичівський райони.
         Харківський округ буде обирати 4-х делегатів, Лозівський – одного.
      

    «Наші вибори відбуваються за усіма основними правилами і атрибутами  виборчого процесу, - каже голова місцевого товариства німців та відповідальна за Лозівський округ Алла Вольф, - з виборчою комісією, бюлетенями, скриньками...". Точна дата виборів ще не визначена, але, вони заплановані на осінь цього року.

         Зараз проходить реєстрація виборців та кандидатів в делегати. Для цього необхідно надати документи, які підтверджують національність.     Здійснити це, а також отримати більш докладну інформацію про чергові вибори делегатів на З’їзд німців України можна відвідавши офіс Товариства, який знаходиться за адресою – м. Лозова, мікрорайон 2, буд. 31, кв. 71, подзвонивши відповідальній за Лозівський округ – 0957215553(Вольф Алла Леонідівна), або написавши їй до "лічки" мережі «Фейсбук».

Текст: КІ

Немає коментарів:

Дописати коментар