середу, 26 липня 2017 р.

Депутати райради створили робочу групу з питання ремонту доріг

   Текст - КІ
  
  Сьогодні, 26 липня 2017 року, відбулося засідання сесії Лозівської районної ради. Було розглянуто і схвалено 22 питання. Питання, винесені на сесію – ТУТ.
   Крім того, депутати створили робочу групу, яка займеться відстоюванням позиції Лозівської районної ради та громади Лозівщини щодо необхідності повноцінного ремонту доріг в районі. До складу робочої групи увійдуть представники усіх фракцій районної ради.

   Нагадаю, Лозівська районна рада на минулих сесіях схвалила рішення щодо підтримки заяви депутата Харківської обласної ради Ігоря Нестерова на сесії облради, а також звернулася до народного депутата України Анатолія Гіршвельда з проханням у сприянні даного питання. Крім того, депутати фракції «ВО «Батьківщина» передали відповідну заяву лідеру партії, народному депутату України Юлії Тимошенко, яка вже направила лист до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням дати відповідь про можливість внесення змін до Бюджету України щодо збільшення фінансування на ремонт в Лозівськом районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар