понеділок, 11 липня 2022 р.

Гуманітарна солідарність

 




Громадська організація «Центр громадських ініціатив «Народна дія» за фінансування Міжнародний фонд "Відродження" та CARE Deutschland e.V., в рамках спільної Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність», продовжує видачу продуктових наборів внутрішньо переміщеним особам та соціально вразливим верствам населення Лозівської територіальної громади (люди, які втратили роботу, інваліди, багатодітні родини, одинокі матері, пенсіонери).

Час роботи – (з 10.00 до 16.00). Місце видачі – Лозівське міськрайонне товариство німців «Відергебурт» (м. Лозова, мікрорайон 2, буд. 31, каб. 71).

Видача гуманітарної допомоги відбувається за попереднім записом по тел.: 0664543219, 0987486674. За цими ж номерами – докладна інформація та відповіді на усі запитання. Телефонуйте щодня з 10.00 до 16.00.
Чекаємо на тих, хто потребують допомоги!

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland.

Немає коментарів:

Дописати коментар