четвер, 14 липня 2022 р.

Гуманітарна солідарність для Лозівщини

 


    ГО ЦГІ «Народна дія», разом з волонтерами, реалізовували проєкт «Від допомоги до перемоги», який здійснювався за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CAREDeutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».


    В рамках даного проєкту вдалося підтримати більше 700 ВПО та найменш захищенні соціальні групи Лозівщини, які через війну, розв’язаної Росією, опинилися у дуже важкому матеріальному становищі. 



    
     Допомога надавалася у вигляді продуктових наборів, які складалися з 11 найменувань - борошна, тушкованого м’яса, олії, риса й інших продуктів тривалого зберігання.

          Працювало чотири пункти видачі гуманітарної допомоги. 





    
        Людям, які мали проблеми зі здоров’ям пакунки доставлялися додому.



    Проєкт реалізовувався при активній підтримці місцевої громадськості, зокрема - Лозівського міськрайонного товариства німців «Відергебурт» (керівник – Алла Вольф), Волонтерської організації «Жіночий легіон» (керівник – Олена Ляшук), а також окремих активістів.




    Вагома допомога в організації видачі гумдопомоги на території смт. Орілька надавалася спеціалістом 1 категорії відділу по забезпеченню діяльності старостинських округів Лозівської міської ради (Орільський старостинський округ) Оленою Болдiжар, а також активістами: Світланою Провозіною та Світланою Іваненко.





    Консультативна допомога під час реалізації проєкту надавалася секретарем Лозівської міської ради Юрієм Кушніром.

    ГО ЦГІ «Народна дія» (керівник – Максим Інкін, керівник проекту – Станіслав Черкасов) висловлює подяку Міжнародному фонду «Відродження» та CARE Deutschland за фінансування такої необхідної для мешканців Лозівщині програми, а також дякує усім причетним до її реалізації на території  Лозівської ОТГ за важливу підтримку.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland.

Немає коментарів:

Дописати коментар