пʼятницю, 23 грудня 2011 р.

Польські скаути-харцери передали Вифлеємский вогонь миру львівським пластунам (+ ВІДЕО)


                                         
20 грудня 2011 року, Львівські пластуни перейняли скаутську естафету розповсюдження Вифлеємського вогню. Передача відбувається традиційно вже тринадцятий раз, інформує прес-служба Пласту.

Вже тринадцятий раз польські скаути-харцери передали Вифлеємьский вогонь миру львівським пластунам на українсько-польському кордоні. Вогонь прибуде до Львова і цього ж дня буде переданий на збереження в собор св. Юра. Щороку, почесну місію розповсюдження Вифлеємського вогню беруть на себе скаути всього світу.

 10 грудня українські пластуни взяли участь у молебні у Віденському кафедральному соборі, звідки традиційно розпочинається розповсюдження вогню. Українські пластуни передадуть вогонь скаутам Естонії, Латвії, Литви та Болгарії. Незважаючи на те, що Вифлеємський вогонь миру мандрує Україною вже тиждень, львівські пластуни та польські харцери не хочуть втрачати традиції зустрічі на кордоні. Тому, скаути традиційно обмінялись різдвяними подарунками, привітаннями та звичайно домовились зустрітись наступного року. 







Немає коментарів:

Дописати коментар