понеділок, 26 березня 2012 р.

У Донецьку будуть обирати найкрасивішу пасхальну писанку


За підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та міжнародних зв'язків Донецької міськради молодіжний центр оголосив про проведення виставки писанок "Маленьке диво". Учасниками можуть стати всі охочі віком від 14 до 35 років.
Творчі роботи будуть оцінюватися у двох категоріях: краща сюжетна писанка і краща "донецька" писанка (художній твір, який найбільшою мірою відображає культурні та соціальні особливості регіону), - пише "Весь Донецк". Крім того, учасник, що отримав максимальне визнання відвідувачів виставки, отримає приз глядацьких симпатій.

До складу експертного журі увійдуть: начальник управління у справах сім'ї, молоді та міжнародних зв'язків Донецької міськради Ольга Цесельська, директор КУ "Донецький міський молодіжний центр" (ДММЦ) Вікторія Лобко та настоятель Свято-Володимирського храму Георгій Гончаренко.

Охочі взяти участь у конкурсі, зможуть оформити заявку до 11 квітня. А вже з 12 по 21 квітня в будинку ДММЦ відбудеться виставка, в останній день якої проведуть нагородження переможців. Заявки і твори організатори виставки беруть за адресою: Донецький міський молодіжний центр м.Донецьк-17, б. Шевченка, 54, e-mail: dgmc2011@mail.ru. Довідки за тел.: 062-297-62-74.

Нагадаємо, що день святкування Пасхи визначається за місячно-сонячним календарем. Цей день випадає на період від 7 квітня (22 березня) до 8 травня (25 квітня). У 2012 році Пасха припадає на 15 квітня за новим стилем.

Джерело - varta.kharkov.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар