понеділок, 15 квітня 2013 р.

Мистецтво єднає: у Лозовій відбувся спільний захід літературно – творчого клубу «Лігос» та рок-гурту «Мрії Марії»



Літературно – творчий клуб «Лігос» та рок-гурт «Мрії Марії» займають на Лозівщині достойне місце в своїх мистецьких напрямах. Ідея проведення  їх спільного заходу була висловлена давно. Обговорювалися форми проведення, розроблявся сценарій, готувалися виступи…
         Проте, згодом з’явилася пропозиція провести музично-поетичний вечір, який став би з одного боку генеральною репетицією більш значного заходу, а з іншого – першою повноцінною зустріччю цих мистецьких команд. 
Такий вечір відбувся 13 квітня 2013 року. Його відкрив голова Центру громадських ініціатив «Народна дія» Максим Інкін. Організація, яку він представляє, здійснює активну діяльність з реалізації культуро-мистецьких заходів в місті.
Максим Інкін
 Літературно – творчий клуб «Лігос» представив поет Артур Савран.
Артур Савран, Олександр Крюков, Сергій Шкуренко
 Коротко проінформувавши про діяльність і здобутки клубу він по черзі надавав слово його членам: Ользі Вікті (лірика), Миколі Сухініну (гумористичні твори), Зої Скіпіній (дитячі вірші), Валерії Щіповій (філософська лірика), Ользі Тарасовій (лірика).
Зоя Скіпіна
Микола Сухінін
Ольга Вікта

Ольга Тарасова
Валерія Щіпова

Сам Артур Савран прочитав свої вірші, які увійшли до різних поетичних збірок, а також, у супроводі гітари (Олександр Крюков) та скрипки (Сергій Шкуренко)  виконав власні пісні.
Гурт «Мрії Марії» представив свої відомі твори, які спеціально для цього заходу були виконані в новій обробці.

гурт "Мрії Марії"
гурт "Мрії Марії"
Після завершення музично-поетичного вечора його учасники поділилися своїми враженнями. Представник гурту «Мрії Марії» Володимир Полешко зазначив, що залишився цілком задоволеним від проведення цього заходу: він відкрив для себе ряд цікавих авторів, а деякі їх твори його просто вразили. Подібні враження від заходу були і у представників «Лігосу».

гурт "Мрії Марії", Володимир Полешко
Лідери Центру громадських ініціатив «Народна дія», Літературно – творчого клубу «Лігос» та рок-гурту «Мрії Марії» вирішили в найближчий перспективі зібрати збори, на яких обговорити можливість проведення подальших спільних акцій.

Немає коментарів:

Дописати коментар