понеділок, 1 липня 2013 р.

Лозівчани відзначили День народження Р. Шухевича в Павлограді


29 червня Лозівські націоналісти були запрошені побратимами-свободівцями з Павлограду для участі у заході, присвяченому річниці Дня Народження Головнокомандуючого УПА, Героя України Романа Шухевича.
Після підтримки разом з іншими ультрас Лозівської команди у матчі на чемпіонат області по футболу націоналісти рушили у путь до Павлограду..
Хочеться відзначити теплий прийом,чітку організацію і патріотичний дух павлоградських братів.


Під час ходи свободівці вигукували гасла"Слава Україні!","Україна понад усе!",ОУН-УПА-державне визнання!","Бандера,Шухевич-Герої України!".Також містяни мали змогу почути виконання національного славня свободівцями.Багато хто з перехожих теж приєднався до співу українського гімну.Хода завершилася біля пам'ятника Матвія Хижняка.
 Дуже символічно,що Лозівчани і Павлоградці разом проводять акції,адже наші міста пов"язані не лише географічно і територіально....вони пов"язані кров"ю наших предків.Адже саме лозівські і павлоградські гайдамаки і козаки прийняли перший бій проти червоних окупантів за новостворену Українську Народнну Республіку у 1917 році.Саме лозівчани і павлоградці пролили свою кров і всі віддали життя за Велику Мету.
І ми,як нащадки цих Героїв,будемо брататись і триматись разом.На радість душам загиблим.
Слава Україні!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар